MINIATUUR WIELRENNERS

Handgeschilderd

Ambachtelijk geschilderde miniatuur wielrenners

Op zoek naar een origineel gadget? Wil je de wielerhelden van vroeger en die van vandaag in huis halen? Kies dan voor miniatuur wielrennertjes. Deze kleine hebbedingetjes zijn enorm populair bij jong en oud. Je vindt ze overal. Ook in TV-programma’s zoals Vive le Vélo kwamen ze al aan bod.

 

• Gegoten in metaal, dus uiterst duurzaam

• Handgeschilderd ambachtelijk product

• Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

• Het perfecte gadget, ideaal om cadeau te doen

• Ruime keuze

Handgeschilderd

Al onze miniatuur wielrenners worden met de hand geschilderd. Het is één van de weinige producten die nog echt met de hand geschilderd wordt. Door het klein formaat is het onmogelijk om een miniatuur renner machinaal te verwerken.  Ze worden allemaal ambachtelijk tot in de puntjes afgewerkt. Een must voor de echte verzamelaar.

Ruime keuze

We hebben een ruime keuze. Er zijn de rennertjes met de kampioenentruien, fiets miniatuurtjes uit de Tour de France en de hedendaagse renners uit de Worldtour. Verzamel alle rennertjes en bouw een compleet peloton met ambachtelijk gemaakte miniatuurtjes. Onze miniatuur rennertjes worden waarheidsgetrouw nageschilderd. Ze wekken de oude gloriën weer tot leven, en brengen de nieuwe helden dichterbij.

Doe er eentje cadeau

Zoek je naar een verjaardagscadeau, kerstgeschenk of een verrassing voor vaderdag? Wil je een rennertje voor op de huwelijkstaart? Op zoek naar een origineel geboortegeschenk,   gadget voor een communiefeest of een andere gelegenheid? Zowel kinderen als volwassenen zijn er gek op.  Ook bij bedrijven die hun werknemers een eindejaarsgeschenk willen geven, vallen ze in de smaak.

Helemaal niet duur

Onze rennertjes zijn helemaal niet duur. Voor minder dan 10 euro haal je er al eentje in huis. Voor deze afwerkingsgraad helemaal niet duur. Onze miniatuur wielrenners hebben de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Duurzaam

Onze miniatuur rennertjes worden in Europa gegoten in Zamac. Zamac is een legering van Zink, Aluminium, Magnesium en koper. In tegenstelling tot plastic fiets minatuurtjes zijn ze heel stevig. Zowel het rennertje als ook de fiets zijn uit metaal vervaardigd. Met hun 5cm hoogte en 5 cm breedte, zijn ze zeer compact. Het gewicht is 26 gram, dus het zijn heus geen pluimgewichten. 

Speelgoed of gadget

Onze rennertjes kunnen gebruikt worden als speelgoed zoals vroeger. Met een dobbelsteen of knikkers bepaal je het aantal stappen dat je rennertje vooruit gaat. Het is vergelijkbaar met een ganzenspel. Diegene die eerst de finish bereikt, wint de wedstrijd. Zo speelden kinderen vroeger heroïsche wielertaferelen na. Wil je de nostalgie van vroeger terug oproepen, probeer het dan zeker eens uit. Je kunt de rennertjes ook gewoon als gadget uitstallen. Zo geniet je elke dag van de truitjes van vandaag en vroeger. 

Op maat

Denk je aan een miniatuurtje in de kleuren van je eigen team? Of in de kleuren van je verbeelding? Wil je een gele trui met je eigen naam en rugnummer erop? Ook dat is mogelijk. Wij schilderen een rennertje volledig op maat

YOU DREAM IT

WE PAINT IT

 

Miniatuur renners
Miniatuur poppetjes op racefiets
Miniatuur wielrenners